Известие

Collapse
No announcement yet.

Гарнитура на картера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гарнитура на картера

От както я имам колата тече масло от гарнитурата на картера, та реших да я сменя най-накрая, обаче в 2 магазина вече ме убеждават, че там само силикон се слага. Това не ми звучи сериозно. А и също така ми е интересно дали ще успея да го сваля без да махна колекторите, че доста се пречкат.
    Благодаря предварително за инфото.
    Lancia Dedra 1.6 i.e.
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

и аз знам, че е само със силикон
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan
      и аз знам, че е само със силикон
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Моята категорично няма гарнитура. но ако искаш да си сигурен влез в EPER и виж там дават ли нещо като гарнитура
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ьь

като правех основен ремонт на една алфета също нямаше гарнитура баща ми купи клингерит за гарнитура изряза го по капака .. и заспа поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

става си прекрасно със силикон

Comment

и моята 100% е само със силикон
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

REINZOSIL на VICTOR REINZ,има го в Аутоплюс на цена 12-15лв тубичката.Почистваш с коресилин,обезмасляваш със спирт и като залепне,ела го отлепи!
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз на моята като и правих основния ремонт преди 2 седмици. Картера го намазах със силикон и си заспа. Силикона е Локтайт. Няма никви ядове. Цената му е 18 лв.
                  Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

Comment

Re: Гарнитура на картера

Първоначално публикувано от Miro
                    От както я имам колата тече масло от гарнитурата на картера, та реших да я сменя най-накрая, обаче в 2 магазина вече ме убеждават, че там само силикон се слага. Това не ми звучи сериозно. А и също така ми е интересно дали ще успея да го сваля без да махна колекторите, че доста се пречкат.
                    Благодаря предварително за инфото.
                    Само силикон,обаче операцията е малко неудобна
                    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                    0899832271 Сашо

Comment

Не се притесняваи за гарнитура на картера.Аз карам без такава.Няма проблем.
                      Алфа 155 1,8 Тс
                      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                      X